„Nalka Invest“ įsigijo „OneMed“

„Nalka Invest“ („Nalka“) 2019 m. sausio 18 d. oficialiai pranešė, kad sudarė pirkimo-pardavimo sutartį su „3i Group plc“ („3i“) dėl „OneMed“ įsigijimo. Šiam sandoriui taikomi įprastiniai antimonopolinės tarnybos patvirtinimai.
Kompanija „Nalka“ investuoja į mažas ir vidutines įmones daugiausiai Skandinavijos šalyse. Vykdydami savo įsipareigojimus bei glaudžiai bendradarbiaudami, jie kuria nepriklausomas, konkurencingas ir ilgalaikes pelningas įmones.
Johanas Falkas, „OneMed“ valdybos pirmininkas: „Mes numatome naują, įdomų etapą mūsų kompanijai, kuriame, kartu su „ Nalka “, pasistengsime įgyvendinti savo viziją gerindami pacientų gaunamą naudą bei mažindami bendrą slaugos išlaidų kainą, tuo pačiu stengsimės sumažinti neigiamą poveikį aplinkai bei užtikrinti saugios darbo vietos koncepciją visoje mūsų tiekiamos produkcijos grandinėje. “

Johan Hesser, generalinis direktorius Nalka Invest:
„OneMed yra pirmaujanti įmonė savo sektoriuje, kuri sukūrė naujas galimybes sveikatos priežiūros paslaugų teikėjams, kad jie galėtų greičiau bei paprasčiau administruoti jų teikiamas paslaugas bei naudojamus produktus sveikatos priežiūros srityje. Mes, vykdydami atsakingo savininko pareigas, prisidėsime savo kompetencijomis ir kapitalu, bei palaikysime tolesnę verslo plėtrą. “

„OneMed“ ir toliau dirbs siekdama tos pačios vizijos ir tos pačios strategijos, kaip ir anksčiau, ir sandoris neturės jokios įtakos „OneMed“ kasdieninei veiklai.